Despre

Maison Mimino va spune bun venit!

Maison Mimino are o dragoste aparte si o sensibilitate deosebita pentru artizanat, mestesugarit si tot ce este frumos. In era tehnologiei multe meserii sunt pe cale de disparitie. Nu putem ramane indiferenti acestei situatii. Astfel, ne-am propus sa sustinem si sa contribuim la perpetuarea meseriilor traditionale care au rezistat secole de-a randul. In acest sens, vom colabora cu oameni talentati (artizani si mesteri de oriunde) pentru a crea impreuna produse pentru dumneavoastră. Unele piese vor fi create in editii limitate sau colectii de sezon.

Maison Mimino va gazdui si mici producatori, designeri talentati, originali, creativi si autentici pe care nu-i veti gasi in mass market.

Maison Mimino

In magazinul nostru veti gasi produse pentru dumneavoastra sau confortul casei dumneavoastra, create din materiale alese cu mare grija, naturale, eco-friendly si care au neaparat un „quelque chose”.

Va invitam sa cumparati si sa purtati produsele noastre pentru incurajarea si sustinerea artizanatului, a mestesugarilor si a micilor producatori.

Istoria acestor piese va incepe cu dumneavoastră.

Va multumim de vizita si speram sa gasiti bucurii la noi.

Maison Mimino te ajuta sa fii diferit. Incearca!

www.mimino.ro este o platforma online in proprietatea societatii „Maison Mimino SRL“. Produsele de pe aceasta platforma sunt destinate consumului.

Toate produsele expuse pe pagina le puteti achizitiona prin butonul « Solicita Oferta » . Odata trimisa aceasta cerere, noi va vom contacta in cel mai scurt timp pentru a va oferi detalii despre produs si pret.  In situatia in care veti dori sa achizitionati produse va fi necesar sa ne oferiti urmatoarele informatii despre dumneavoastra: nume si prenume conform actului de identitate, adresa de livrare, adresa de facturare (daca este diferita), data nasterii, un numar de telefon si o adresade email. Aceasta informatie este necesara pentru a va  livra corespunzator produsele.  Daca sunteti minor va rugam sa va informati tutorele despre aceasta actiune.