Informatii

Cum comand

Va rugam sa verificati cu atentie produsele pe care doriti sa le achizitionati pe site.

Odata ce v-ati hotarat asupra produsului pe care il doriti, acesta se va adauga in cosul de cumparaturi prin apasarea butonului „Adauga in cos”. Dupa adaugarea produsului in cos veti fi redirectionat catre pagina cosului si in partea de jos puteti continua cu butonul de „Continua cu finalizarea”. Daca se alege „Continua cu finalizarea”, se va face trimiterea in pagina de finalizare comanda. Urmatorul pas este selectarea modalitatii de plata si trimiterea comenzii. Campurile marcate cu * sunt obligatorii. Va rugam sa cititi cu atentieTermenii si Conditiile, cu care e necesar sa fiti de acord inainte de trimiterea comenzii. Ultimul pas reprezinta confirmarea comenzii. Dupa acest pas, comanda dumneavoastra va fi procesata si veti fi informat despre ziua livrarii.

Pentru orice informatie suplimentara aferenta produselor, va rugam sa ne contactati pe adresa: office[arond]mimino.ro. Comanda se poate plasa si telefonic.

 

Modalitatile de Plata

Plata produselor comandate pe acest site se poate realiza prin ramburs, prin banca (transfer bancar) sau paypal.

Toate preturile sunt afisate in RON si includ TVA. Maison Mimino isi rezerva dreptul de a modifica preturile in perioada de reduceri sau promotii sau daca cursul de schimb EURO-RON sufera modificari semnificative.

Plata se face prin sistem ramburs doar pentru livrari in Romania.

Ramburs – produsele achizitionate se achita in momentul livrarii, iar factura impreuna cu bonul fiscal se livreaza cu coletul. Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator, pentru cumparaturi sub valoarea de 400 lei.

Prin Banca – clientul achita produsele in baza unei facturi proforme. Livrarea se face numai dupa confirmarea platii (este necesara trimiterea unei copii a transferului bancarprin e-mail). Costurile de transport sunt suportate integral de catre cumparator, pentru cumparaturi sub valoarea de 400 lei.

Livrarea produselor se va face numai dupa incasarea banilor in contul nostru. IBAN RO15BTRLRONCRT0540363301, deschis la Banca Transilvania.

.

Confirmarea platii poate dura intre 24 si 48 de ore.

 

Livrari si modalitati de livrare

Maison Mimino livreaza in Romania si in strainatate. In ambele cazuri costurile de livrare sunt suportate de catre clienti. Costul de livrare pentru Romania este 25 RON. Livrarea se va face prin Fan Courier. Tariful de 25 Ron este aplicat pentru livrările acoperite de serviciul de curierat. Pentru localitățile ce au km suplimentari se achita contravaloarea km suplimentari sau va rugam sa solicitati prin mesaj privat să ridicați coletele de la cel mai apropiat de dumneavoastră sediu de curier. 

Livrarea in Romania este gratuita pentru comenzi superioare sumei de 400 RON.

Pentru livrari internationale trebuie sa ne contactati prin email pentru a gasi o solutie de livrare printr-un curier special. Clientul va suporta costul livrarii.

Termenul de livrare este mentionat in numar de zile lucratoare si este specificat pentru fiecare produs, pe site. La finalizarea comenzii va fi specificat termenul maxim estimat pentu sosirea coletului la client. Clientul va fi contactat telefonic sau prin sms de catre curier pentru a fi informat despre ziua si intervalul orar de livrare al coletului. Clientul va accepta comanda in cazul in care aceasta ajunge la inainte de termenul maxim specificat.

 

Politica de retur

Maison Mimino va ofera posibilitatea de a returna produsele achizitionate in termen de 14 zile calendaristice din momentul in care ati receptionat produsele. Produsele trebuie returnate in ambalajul original si in starea in care a fost receptionate. Ne asumam dreptul de a nu accepta returul produselor modificate, purtate sau viciate de catre client. Va rugam ca inainte de inalturarea etichetei sa verificati cu atentie daca este produsul pe care l-ati comandat, daca nu s-a deteriorat pe parcursul transportului si daca este masura dorita (in cazul hainelor). Inainte de a returna un produs va rugam sa ne contactati pe email pentru a ne informa despre intentia dumneavoastra de retur.

La returnarea produselor va rugam, sa tineti cont de durata expedierii.  Clientii vor suporta costul si riscul aferent transportului produselor returnate. Va rugam sa tineti cont de faptul ca nu primim colete cu plata ramburs. Va rugam sa returnati produsul la adresa indicata pe AWB de pe cutia in care ati primit produsul.

In cazul unui retur, suma incasata de Maison Mimino aferenta produsului / produselor va fi returnata clientului. De la data la care s-au indeplinit toate conditiile de retur si produsul a ajuns la sediul nostru si a fost verificat, plata produsului/produselor returnate se va face in decurs de 14 zile lucratoare. Platile se vor efectua in contul din care am incasat suma aferenta produsului returnat. Platile se vor face in EUR sau in RON, in functie de moneda in care a fost facuta plata initiala. Daca este vorba despre un retur cu plata ramburs, clientul va indica un cont bancar in care vom efectua plata. Politica noastra de retur este stabilita conform legislatiei in vigoare si nu afecteaza in nici un fel drepturile dumneavoastra de consumator.

Pentru orice intrebari despre conditiile de retur a produselor achizitionate va rugam sa ne contactati pe adresa  office[arond]mimino.ro   sau tel: 0733424235

Schimbarea unui produs

Maison Mimino va ofera posibilitatea de a schimba produsul returnat cu unul similar. In functie de disponibilitatea stoculuiva putem propune un alt produs, acelas model si culoare.  Daca doriti sa schimbaticu un alt produs veti achita diferenta de pret, daca produsul este mai scump. Costurile de schimbare si transport sunt suportate de catre client.